Algemene boekingsvoorwaarden van Bed & Breakfast Woudzicht

 

Wij heten u van harte welkom bij Bed & Breakfast Woudzicht te Oudeschoot en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene boekingsvoorwaarden.

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene boekingsvoorwaarden van kracht.

Hoofdgast
De persoon die bij Bed & Breakfast Woudzicht heeft gereserveerd middels een contactformulier, e-mail, reserveringsformulier of via telefonisch contact.

De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar mede gasten en dient een vaste woon – of verblijfplaats te hebben.

Beheerder
De persoon die als eigenaar van Bed & Breakfast Woudzicht of namens de eigenaar van Bed & Breakfast Woudzicht de Bed & Breakfast beheert.

Derden
Iedere andere rechtspersoon die geen gast, beheerder of eigenaar is.

Contact & Reserveringen
Reserveren kan rechtstreeks via onze website www.bb-woudzicht.nl, door te e-mailen naar: info@bb-woudzicht.nl of door te bellen met telefoonnummer: +31 6 24 999 508

Annulering
Het herroepen of ontbinden van de definitieve reservering binnen de daarvoor geldende termijn. U dient zelf zorg te dragen voor een annulering- en/of reisverzekering.

Verblijf
De gehele periode gelegen tussen inchecken en uitchecken.

1. Bed & Breakfast Woudzicht

1.1

Bed & Breakfast Woudzicht is beschreven op de website https://www.bb-woudzicht.nl

Deze website is met de grootste zorg samengesteld maar er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie bij Bed & Breakfast Woudzicht ten tijde van het bezoek door onze gasten. Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

1.2

Alle kamers zijn geschikt voor twee personen. Voor Fraai en Noflik is eventueel een extra opklapbed bij te boeken in overleg, het opklapbed incl. matras is echter niet dezelfde kwaliteit als onze vaste bedden wij vragen hiervoor uw begrip. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn overal los bij te boeken. Huisdieren kunt u helaas niet meenemen, dit uit oogpunt van hygiëne.

1.3

Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar en kunt u tot 20.00 uur bij ons terecht.

De afgesproken aankomsttijden zijn richttijden, mocht u echter veel later of eerder arriveren, dan loopt u het risico dat er niemand van de Bed & Breakfast aanwezig is.

Indien u niet op de aangegeven tijd aanwezig kunt zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar maken. Afwijkende tijden zijn alleen mogelijk in overleg.

In verband met het schoonmaken van de kamers dient u deze op de dag van vertrek vóór 10.00 uur te verlaten, tenzij anders geboekt of overeengekomen.

1.4

Het ontbijt wordt op de afgesproken tijd bij U gebracht door Uw gastheer of -vrouw tussen 07.00 uur en 09.30 uur in Uw verblijf, bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten in de tuin te ontbijten.

Afwijkende tijden voor het ontbijt zijn alleen in overleg met ons bespreekbaar.

Heeft u speciale wensen voor het ontbijt, glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etc. wilt u dit dan aangeven als u de reservering bij ons maakt. Het kan zijn dat wij hiervoor wel een extra toeslag per persoon rekenen, afhankelijk van uw wensen.

Het is echter niet mogelijk om dit alsnog achteraf bij te reserveren.

1.5

Appartementen Noflik en Fraai bij Bed & Breakfast Woudzicht beschikken over een eigen badkamer met douche, vaste wastafel met warm & koud stromend water inclusief toilet en is inclusief gebruik van linnengoed. Noflik en Fraai zijn beide voorzien van vloerverwarming.
Appartement Smûk bevindt zich in de oude houtzagerij schuur en staat los van de overige B&B’s, ook dit appartement is voorzien van eigen badkamer met douche, vaste wastafel met warm & koud stromend water, toilet en is inclusief gebruik van linnengoed. Smûk is voorzien van centrale verwarming met als extra vloerverwarming in de badkamer.

1.6

De auto kan worden geparkeerd op de gasten parkeer plaats, parkeren geschiedt geheel op eigen risico. Opladen van elektrische auto’s is op dit moment nog niet mogelijk.

1.7

Fietsen en/of e-bike’s zijn te huur bij een nabij gelegen hotel, e-choppers zijn ook te reserveren, informeer bij ons voor mogelijkheden en prijzen.

1.8

De beheerder stelt u op de hoogte welke ruimtes bij Bed & Breakfast Woudzicht voor u beschikbaar en bruikbaar zijn. De privéruimtes mogen niet betreden worden door gasten. Het buitenterrein heeft ook afscheidingen van gemeenschappelijk en privégebruik, het wordt zeer op prijs gesteld de privégedeeltes niet onnodig te betreden.

2. Prijzen

2.1

De prijzen van de appartementen en de evt. bij te boeken diensten zijn beschreven op onze website: https://www.bb-woudzicht.nl

Prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt, koffie en thee, gebruik van handdoeken en beddengoed, water, elektriciteit, televisie, wifi.
2.2

De prijzen zijn exclusief kosten van een annulering- en/of reisverzekering en/of andere kosten.

2.3

Prijzen van Bed & Breakfast Woudzicht zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen dit kan met name wisselen in de jaargetijden.

2.4
Lange verhuur hier gelden qua prijs / betaling / annulering / reservering -in en / of uitchecken afwijkende voorwaarden voor. Informeer hiernaar bij uw gastheer of -vrouw.

2.5
Alle vermeldingen op onze website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Bed & Breakfast Woudzicht is niet aan kennelijke fouten op haar websites gebonden.

3. Reservering en betaling

3.1

Reserveren geschiedt via onze reserveringspagina op de website, via AirBnB, e-mail via info@bb-woudzicht.nl of via telefoonnummer 06 24 999 508.

3.2

Na een gemaakte reserveringsaanvraag afhankelijk van de reservering methode welke gebruikt is ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht met daarin de betreffende gegevens en of het gewenste appartement nog voor u beschikbaar is. In sommige gevallen dient u deze gegevens te controleren en te bevestigen binnen 48 uur door een e-mail terug te sturen naar info@bb-woudzicht.nl of telefonisch te bevestigen. Door de reserveringsaanvraag te bevestigen wordt de boeking definitief. Mochten wij na 48 uur geen bevestiging van u terug hebben ontvangen, dan wordt de reserveringsaanvraag alsnog per direct geannuleerd. Dit om teleurstelling voor onze andere gasten te voorkomen.

3.3

Minimaal 14 dagen voor uw verblijf dient u de betaling, het overeengekomen totaalbedrag, over te maken naar IBAN: NL66RABO0189213469 op naam van B&B Woudzicht. Bij reserveringen op korte termijn dient het bedrag bij aankomst contant betaald te worden of door middel van een rechtstreekse overschrijving of betaalverzoek van bank naar bank. Mocht er onverhoopt na de afgesproken termijn niets zijn ontvangen, dan komt de gemaakte reservering per direct te vervallen. U ontvangt hierover van Bed & Breakfast Woudzicht een bevestiging van annulering.

3.4

Cadeaubonnen: deze dienen binnen 1 jaar tijd van de factuur datum verzilverd te worden of een vooruit geplande datum vast te leggen binnen het jaar van factuur datum. Voor cadeaubonnen en no- show of annulering gelden de annuleringsvoorwaarden.

4. Annuleringsvoorwaarden

4.1

Wanneer een definitieve reservering voor de Bed & Breakfast is gemaakt en bevestigd, geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

(a) Bij annulering meer dan 14 dagen van te voren is annuleren gratis.

(b) Bij annulering van 14 dagen tot 10 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25%.

(c) Bij annulering van 9 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50%.

(d) Bij annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 100 %.

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dient u de annulering zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch aan ons door te geven.

Na overleg zal het afgesproken bedrag zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt, doch uiterlijk binnen 21 dagen.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats, annuleringskosten bent u ook verschuldigd als u niet komt opdagen. (No Show)

4.2

Bed & Breakfast Woudzicht kan de reserveringsovereenkomst slechts opzeggen in de volgende gevallen: in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname, pandemie of lock-downs op grote schaal of onaangekondigde verkoop.

In één van deze gevallen zal de eigenaar de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbod doen toekomen.

Is dit niet mogelijk of accepteert de gast het aangeboden alternatief niet, dan zal terug storting van het volledige bedrag plaatsvinden. Enige andere schade ten gevolge van de opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.

5. Klachten

5.1

Wij proberen uw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ondanks onze goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft.

Om die naar behoren te kunnen oplossen vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken ter plekke, via mail of telefonisch contact.

6. Aansprakelijkheid

6.1

Bed & Breakfast Woudzicht kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden ten gevolge van het verblijf in het betreffende appartement geleden schade, de gast vrijwaart Bed & Breakfast Woudzicht tegen aanspraken dienaangaande.

Bed & Breakfast Woudzicht is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, Wi-Fi , watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Bed & Breakfast Woudzicht.

6.2

Door Bed & Breakfast Woudzicht wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in het betreffende appartement(en) van Bed & Breakfast Woudzicht.

6.3

De hoofdgast genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de betreffende appartementen. Er dient zorgvuldig met de spullen te worden omgegaan, het betreffende appartement dient dan ook netjes en fatsoenlijk te worden achtergelaten.

Dit geldt ook voor het gebruik van spullen in de Bed & Breakfast zoals: de keuken, badkamer, de binnen- buitenruimte en het buitenterrein van Bed & Breakfast Woudzicht.

Breuk of beschadiging dient dan ook direct door de gast aan de eigenaar te worden gemeld.

Eventuele reparatie- en/of vervangingskosten dienen door de gast onmiddellijk aan de eigenaar op diens eerste verzoek te worden vergoed. Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen kapot zijn achtergelaten en dit is niet aan de eigenaar gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.

7. Veiligheid

7.1

In verband met uw eigen veiligheid en dat van de Bed & Breakfast is het verboden om in de appartementen te roken of open vuur te gebruiken, dus dat betekent ook waxine lichtjes en andere (geur)kaarsen.

Let op! Roken is alleen buiten de appartementen van Bed & Breakfast Woudzicht toegestaan en mag niet hinderlijk zijn voor andere gasten en buren. Misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan en daar volgen sancties op.

7.2

Andere voorzieningen op het erf dienen met zorg en overeenkomstig naar de bestemming te worden gebruikt door de gasten. De veiligheid van eventueel een klein kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn, denk hierbij dan aan huisdieren, sloten, auto’s, trekkers, shovel, grasmaaier, paarden- met wagens – omliggende autowegen, fietspaden etc.

7.3

Het is niet toegestaan de dieren op het erf zonder overleg te voeren, inclusief onze eigen hond (Guus de zwarte labrador)

8. Slotbepaling

8.1

Voor zover in regels van internationaal privaatrecht niet anders bepaald, is op de onderhavige voorwaarden uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Niet Nederlandstalige gasten worden geacht akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

8.2

Alle geschillen voortvloeiende uit de gebruikersovereenkomst of deze voorwaarden zullen in eerste aanleg worden beslecht door de bevoegde rechter in Nederland, voor zover de regels van internationaal privaatrecht niet anders bepalen.

8.3

Geen van de partijen kan haar rechten en verplichtingen aan derden overdragen voor zover in de onderhavige voorwaarden niets anders is bepaald.

8.4

Indien en voor zover enige bepaling in de gebruikersovereenkomst en de onderhavige voorwaarden nietig mocht blijken, blijven de overige voorwaarden in stand en wordt het nietige artikel aldus geacht te zijn geconverteerd dat het in overeenstemming met de kennelijke bedoelingen van partijen wordt gebracht.

Contactgegevens

Bed & Breakfast Woudzicht
Lennart & Leonie Meijer
Schoterlandseweg 36
8451 KA Oudeschoot
+31 6 24 999 508
Website: www.bb-woudzicht.nl
E-mail : info@bb-woudzicht.nl

Scroll naar boven